Locatie
Tinker Paradijs, Dorpsstraat 31, 9536PC Ees
E-mail
info@helpendehoefjes.nl
telefoon
+31 6 460 22 936

Emotie Code voor mens en dier

Laat jouw dier onbegrepen gedrag zien of worstel je al een tijd met fysieke klachten? Mogelijk heeft jouw dier last van vastzittende emoties vanuit het verleden, die gevangen zitten in het lichaam.

Darmproblemen

Ons paard Jasmijn heeft al sinds haar geboorte problemen met haar darmen. Altijd vieze achterbenen, een vieze staart en ze produceert aldoor gassen. Jasmijn krijgt alleen hooi en af en toe Slueslimix, zonder suikers en granen. Na enkele emoties, voornamelijk geërfd van moeder, te hebben losgelaten, is er geen sprake meer van natte mest, mestwater en winderigheid.

Traumatische gebeurtenissen vanuit het verleden, soms te overweldigend om zelf te verwerken, kunnen vast komen te zitten in het lichaam en zorgen dan voor gedragsproblemen of fysieke klachten.

Vuurwerk en verlatingsangst

Na een avond alleen thuis met andere honden, de dag voor oud en nieuw, troffen we onze jonge hond Kaya bij aankomst thuis bevend aan. De volgende dag beefde ze nog en bleef ze op schoot kruipen. Na één emotie te hebben losgelaten ging ze slapen en het beven was direct over. Oudejaarsavond heeft ze geen angst meer gehad.

Het doel van De Emotie Code
Het doel van De Emotie Code is het loslaten van gevangen emoties. Wij geloven dat de Emotiecode de toekomst van de energetische geneeskunde is. En het bestaat om ons te helpen elke opeenstapeling van emotionele bagage die we allemaal hebben bij het loslaten van elke gevangen emotie, om te keren. Om iedereen lichter te maken, om ieders last lichter te maken, om iedereen over de hele wereld naar een hoger trillingsniveau te brengen, eigenlijk. Dit zou ons kunnen helpen meer controle te krijgen over de emoties die we ervaren, en het zou ons kunnen helpen automatisch de juiste emoties te kiezen en onze gevoelens met een passende intensiteit voor de situatie te ervaren.
We creëren dus echt vrijheid van die bagage die ons allemaal beïnvloedt. Het is belangrijk om te beseffen dat we niet proberen herinneringen te verwijderen of te veranderen, maar dat de Emotiecode ons kan helpen door de emotionele lading van die herinneringen weg te nemen. Zodat je je kunt herinneren hoe je je voelde, zonder het opnieuw te voelen, telkens wanneer er een herinnering opduikt. Wat misschien steeds minder gebeurt. Het kan zijn dat uw onderbewustzijn minder vaak pijnlijke herinneringen naar boven haalt, omdat het uw aandacht niet meer hoeft te trekken nu de emotionele lading is weggenomen.
Zo werkt de Emotiecode! Het gaat over het creëren van een schone lei voor iedere man, vrouw, kind en dier op de hele planeet. Dat is onze visie: hiermee de hele wereld veranderen, en jij maakt daar deel van uit. Het doel is niet om iemand ervan te weerhouden die bepaalde emotie ooit nog eens te voelen, maar om een schonere lei te creëren, zodat hij, wanneer hij die emotie opnieuw voelt, deze niet in de val lokt en de boodschap kan overbrengen dat komt daar vandaan. Onze emoties kunnen dus, in plaats van onze vijand te zijn, ons helpen en ze kunnen ons door het leven leiden voor een gezondere ervaring.

De volgende symptomen kunnen wijzen op één of meerdere gevangen emoties;
 • spanning
 • astma
 • allergieën
 • autisme
 • kanker
 • eet stoornissen
 • hoofdpijn
 • maagzuur
 • onvruchtbaarheid
 • slapeloosheid
 • paniekaanvallen
 • fobieën
 • PTSS
 • depressie
 • een laag zelfbeeld
 • sociale angst
 • gewichtsproblemen
 • rug- of nekpijn

Hoe komen deze gevangen emoties in ons lichaam? Dit kan komen door relatieproblemen, gevoelens van minderwaardigheid, financiële problemen, (langdurige) stress, verlies van geliefde, miskraam of abortus, verwaarlozing, trauma, afwijzing of misbruik. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Op welke manier constateren we welke gevangen emoties zich in het lichaam bevinden? De antwoorden bevinden zich in ons onderbewustzijn. Wij leven slechts voor 5% in ons bewustzijn. De overige 95% is ons onderbewustzijn. Alles wat je in je leven hebt gedaan, elk gezicht dat je ooit hebt gezien, elke geur, elke stem, elk liedje, elke smaak, elke aanraking en elke sensatie die je ooit hebt ervaren, is opgenomen in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is zich dus ook bewust van eventuele gevangen emoties die je lichaam herbergt en weet precies welke effecten deze gevangen emoties hebben op je fysieke, emotionele en mentale welzijn. Deze informatie is slechts weggestopt in het onderbewustzijn.

Hartmuur
Wanneer er te veel gevangen emoties in je lichaam zijn opgeslagen, wordt er een muur om je hart gebouwd. Als een mooie beschermlaag om nieuw hartzeer te voorkomen. Niemand wil immers in zijn hart geraakt worden. Een hartmuur weerhoud je ervan volledig uit je hart te leven en bij je gevoel te komen. Dit heeft weer gevolgen voor het geven en ontvangen van liefde. Een hartmuur heeft invloed op alle genezingsprocessen.

Als Certified Emotion Code Practitioner heb ik het vermogen te communiceren met je onderbewustzijn door middel van spiertesten. Deze effectieve methode van Dr Bradley Nelson heeft mij geleerd de vastzittende emoties te traceren om vervolgens met behulp van een magneet los te laten.

Heb jij een dier met onverklaarbaar gedrag of andere klachten? Heb je zelf één of meer van bovenstaande symptomen? Vraag dan een sessie aan via onderstaande mail-adres.

Stuur een mail naar info@helpendehoefjes.nl

De kosten voor een eerste sessie zijn € 40,00, vervolg sessies zijn € 35,00 per sessie.

Discover Healing

Eigen ervaringen

Angst voor vuurwerk

Ons hondje Puck heeft geen angst meer voor vuurwerk. Voorheen hijgen, trillen en wegkruipen. Ook de dagen voor Oud en Nieuw waren verschrikkelijk voor haar. Tot drie-vier dagen na Oud en Nieuw wilde ze niet wandelen. Afgelopen jaarwisseling heeft ze rustig liggen slapen, wel onder de bank, en de volgende dag weer lekker naar buiten.

Slappe staart.

Onze hond Nora had van de ene op de andere dag slappe staart. We denken eerst aan een breuk of kneuzing. Er worden vijf emoties losgelaten. Binnen 48 uur staat de staart weer mooi rechtop.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak

Dorpsstraat 31, 9536 PC Ees

info@helpendehoefjes.nl

+31 6 460 22 936

Doneren

Wilt u doneren aan Helpende Hoefjes klik dan op onderstaande knop, uw donatie komt ten goede aan "de Buitenklas" en onze paarden.

© Helpende Hoefjes. All Rights Reserved.

Wij maken alleen gebruik van functionele cookies!