Heb je ervaringen, leerpuntjes, herinneringen ?

Deel het hier met ons.

Schrijf een nieuwe krabbel voor het gastenboek!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Het is mogelijk dat je bericht alleen zichtbaar wordt nadat wij het bericht hebben nagekeken.
Wij hebben het recht om het bericht te veranderen of te verwijderen.
11 berichten.
Vanessa heeft geschreven op juli 13, 2022
Onze dochter heeft mooie stappen gemaakt met Nicolet en haar paardjes. Vanuit rust door kracht kwam verandering. Heel subtiel maar duidelijk anders. blij mee!
Anneke heeft geschreven op juni 25, 2022
Hoi Nicolet,
Ik wil je bedanken voor wat je voor mij hebt betekent.
Ik heb veel geleerd en ik kan het zeker aanraden.
Veel plezier voor degene dier er aan willen beginnen.
Groetjes Anneke
Joรซlle Hak heeft geschreven op juni 11, 2022
ha Nicolet
u gaat bijna naar Drenthe, ik wil u nu alvast bedanken!
Ik heb best wel wat geleerd. 1 keer heb ik de hele les
met de paarden gezeuld omdat Jack en Khalan
jaloers waren.๐Ÿ˜„ u hebt veel voor ons(mama(jannie) en joelle)
betekent!!! hartelijk dank๐Ÿ’—

groetjees joelle
Bente heeft geschreven op mei 5, 2022
Hoi,
ik kan deze vorm van coaching heel erg aanraden! Je leert dingen door te doen, je leert van de paarden en kan met ze oefenen en doordat het met paarden is, is het ook nog leuk! Veel succes en plezier voor iedereen die er nog mee gaat beginnen!
Anna zuidam heeft geschreven op december 21, 2021
Ik vond het super leuk bij u,doe maar de groetjes aan mijn 8 helpende hoefjes ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Š
Isabel heeft geschreven op januari 17, 2021
Hoi ik heb 2 jaar coaching gehad en in die tijd ging en gaat alles veel beter?ik ben echt heel blij hoe het heeft geholpen en ik vond het ook altijd heel leuk bij de paarden een super aanrader
Michelle heeft geschreven op oktober 7, 2020
Hoi ik ben hier niet zo goed in maar ik wil het wel doen., en ik moet zeggen ik zou het niet doen als ik geen klik zou hebben. Maar het is erg leuk ik heb een gevoel dat ik alles kwijt kan en gewoon kan zeggen. Tot nu toe heb ik een gevoel dat ik al echt heel veel geleerd heb en ik kom daar ook tot rust en het is een combinatie dus niet alleen de paarden. Ik ben ook erg blij dat ik me begrepen voel want niet iedereen snapt hoe je je voelt over sommige dingen. Ben er erg blij mee ?

En nog veel plezier voor iedereen die er aan gaat beginnen
โค
Minerva ? heeft geschreven op oktober 6, 2020
Hoi Nicolet

Nu al een tijdje bezig en het is erg leuk met de paarden
Ik leer hier wel veel van stapje voor stapje met Jara en Jack
Moet wel dingen loslaten enzo maar komt goed
Groetjes Minerva ????????

Tot gauw
Lisanne heeft geschreven op september 26, 2020
Een jaar coaching bij Nicolet heeft Lisanne zoveel gebracht. Ze heeft haar verschillende 'ik-jes' mogen ontdekken en geleerd dat zij er, met al deze ik-jes, mag zijn! Omgaan met anderen en zichzelf dmv oefeningen, bijgestaan en gesteund door 2 fantastische paarden! De coaching is nu afgesloten, Lisanne heeft veel geleerd en kan weer vooruit op haar pad.
Dank je wel Nicolet, Yara en Jackโค
Linde heeft geschreven op september 17, 2020
Hallo!

Nicolet, Yara en Jack hebben mij het afgelopen jaar heel veel geholpen. Vorige week nog terug gedacht aan hoe ik een jaar geleden begon en hoe veel ik in die tijd al ben gegroeid! Ik vind het heel bijzonder dat Yara en Jack precies kunnen voelen wat je nodig hebt. Yara heeft me al meerdere keren duidelijk gemaakt dat ik niet zoveel moet nadenken en gewoon over de drempels moet stappen. Veel leuke dingen meegemaakt en opgebouwd met de hulp van paarden coaching!
Madelief heeft geschreven op september 15, 2020
Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Nicolet en haar paarden Yara en Jack gestart. Na een lang traject bij de ggz wilden we graag paardencoaching uitproberen. Ik moet eerlijk zijn dat ik afgelopen jaar zoveel meer geleerd heb over mezelf bij Helpende Hoefjes dan op andere plekken. De combinatie van paarden en Nicolet als coach, zorgen voor een hele fijne en veilige omgeving. Ik heb echt geleerd om mezelf meer te laten zien en zekerder van mezelf te zijn op allerlei gebieden. Ook heb ik geleerd om steeds meer in het โ€˜hier en nuโ€™ te leven en spanning en stress los te laten. Ik raad Helpende Hoefjes heel erg aan, want de combinatie van oefeningetjes met Yara en Jack en de gesprekken met Nicolet, hebben voor mij heel veel zin gehad (en nog steeds:))!